Yerel Tarım Ürünleri Satış Merkezi Projemizin inşaat alanında incelemelerde bulunduk

15 Ekim 2020

Aydın-İzmir Karayolu üzerinde yapımına başladığımız #YerelTarımÜrünleriSatışMerkezi Projemizin inşaat alanında incelemelerde bulunduk, ihaleyi kazanan firma yetkililerinden bilgi aldık. 12 dükkân ve 40 araçlık otopark alanından oluşan projemiz 90 gün içerisinde tamamlanacak. İlçemiz deveciliğin başkenti, incirin anavatanı. Sadece Türkiye'nin değil dünyanın en kaliteli inciri burada yetişiyor. Dışarıdan ilçemize gelen vatandaşlarımız incir, zeytin, zeytinyağı, deve sucuğu, tarhana, yuvarlama ve benzeri yöresel ürünleri nereden alabileceklerini bize soruyor. Yapımına başladığımız dükkânlarımızı hizmete açtığımızda, vatandaşlarımız İncirliova’mızın yöresel ürünlerin en güzeli ve en kalitelisini Yerel Tarım Ürünleri Satış Merkezimizden alma imkânı bulacak. İncirliova’mıza hayırlı ve uğurlu olsun.