Stadyum Çevresine 150 Adet Fıstık Çamı Dikildi

Stadyum Çevresine 150 Adet Fıstık Çamı Dikildi
8 Haziran 2020
               Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadyumu çevresinde belediyemiz ekiplerince yabani ot arındırma, temizlik ve çevre düzenlemesi çalışması yapıldı. Daha önce çok kötü bir görünümü sahip olan alan tamamen temizlendi. Stadyumun çevresine 150 adet fıstık çamı fidanı dikildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkanımız Aytekin Kaya, "Gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü olan cennet parçası #İncirliovamızda çevre ve görüntü kirliliğine kesinlikle izin vermeyeceğiz. Ancak bu sadece belediyenin çabası ile olmaz. Bu hafta Çevre Koruma Haftası. Yaşadığımız çevreyi koruma konusunda vatandaşlarımızın da bilinçli olması ve bize destek olması gerekiyor. Belediye olarak biz imkanlarımız ölçüşünde gerekli özeni gösteriyoruz." diye konuştu.