ARAMA
İncirliova Belediyesi

İncirliovamızın en işlek caddelerinden Mithat paşa Caddemizi tamamladık.

Geri
İncirliovamızın en işlek caddelerinden Mithat paşa Caddemizi tamamladık.
14 Aralık 2023
MİTHATPAŞA CADDEMİZ TAMAM 
İNCİRLİOVA'NIN EN GÜZEL CADDELERİNDEN BİRİ OLDU 
İncirliovamızın en işlek caddelerinden Mithatpaşa Caddemizi tamamladık. Yeni görünümü ile ilçemizin en güzel caddelerinden biri oldu. Ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışarak adeta yağmur çamur dinlemeksizin planladığımız doğrultuda yatırımlarımızı hayata geçirmeyi sürdürürken vatandaşlarımızın taleplerini de göz ardı etmiyoruz.
Yol en büyük önceliklerimizden biri. İncirliovamız göç alan, nüfus olarak sürekli dinamik bir ilçe. Bu dinamizm ile doğru orantılı olarak büyüyen ve gelişen bir İncirliova için sağlam temeller atıyoruz. Yol çalışmalarımız bu temellerin başlangıç noktası.
İlçemizi bugünün sorunlarından arındırırken aynı zamanda geleceğe hazırlıyoruz. Yatırım potansiyeli yüksek cazip ilçeler arasına sokuyoruz.
Ekiplerimiz hem sağlamlık hem de estetik açısından son derece güzel işler ortaya koyuyorlar. Hedefimiz 28 mahallemizin tamamında sorumluluğumuzda olan caddeler ve ara sokaklarda yol yapım ve yenileme çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızı yenilenmiş yollarına bir an evvel kavuşturmak.