İncirliova'mızı güzelleştirmeye devam ediyoruz.

İncirliova'mızı güzelleştirmeye devam ediyoruz.
23 Kasım 2023
İncirliova'mızı güzelleştirmeye devam ediyoruz. Merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın ilçemiz genelinde başlattığımız yol hamlemiz, emeğin başkenti, çalışkan insanların diyarı, Acarlar Mahallemizde devam ediyor.
Yatırım İzleme Komisyonu Başkanlığı (YİKOP) iş birliği ile Acarlar Mahallemizde yürüttüğümüz yol yapım ve parke taşı döşeme çalışmalarını Başkan Yardımcımız Hasan Güneş, meclis üyelerimiz ve Acarlar Mahallesi Koordinatörümüz Nedim Yıldız ve Mahalle Muhtarımız Kemal Karabulut ile birlikte yerinde inceledik. İncelemeler boyunca vatandaşlarımızın görüş ve taleplerini dinledik.
İncirliova’da yolları yapılmadık mahalle bırakmama yönünde sürdürdüğümüz çalışmalarımıza gayret ve özveri ile devam edeceğiz.