Emekliler Haftasında Belediyemize Emek Vermiş Personellerimizle Kahvaltıda Bir Araya Geldik.

30 Haziran 2020
Belediyemizde uzun yıllar hizmet etmiş personellerimizle #EmeklilerHaftası dolayısıyla düzenlediğimiz kahvaltı etkinliğinde bir araya geldik. Emekli personelimize ilçemizin gelişmesi ve aydınlık yarınlara ulaşması için gösterdikleri çabaları ve hizmetleri için İncirliova halkı adına teşekkür belgesi takdim ettik.
Davetimizi kırmayarak etkinliğimizi onurlandıran İncirliovamızın #ÖncekiBelediyeBaşkanları Sayın Şerif Temel'e, Sayın Vahit Dede'ye rahmetli başkanımız Sayın Ahmet Yaşar Kocabıyık'ın kıymetli eşi Sayın Ezel Kocabıyık'a, #Acarlarımızın Önceki Belde Belediye Başkanları Sayın Aşkın Şimşek ile Sayın Zehra Aslanbağ'a katılımları için teşekkür ederim. İncirliova dışında bulunduğu için programa katılamayan ancak mesaj göndererek bizimle güzel duygularını paylaşan Önceki Belediye Başkanlarımız Sayın Fadime Orbay ve Sayın Gürşat Kale'ye ayrıca teşekkür ederim.