5 Aralık 2023
Emeğin Başkenti Acarlar Mahallemizi güzelleştiriyoruz.
İncirliova tarihindeki en büyük yol yatırımlarımıza Emeğin Başkenti Çalışkan İnsanların Diyarı Acarlar Mahallemizde devam ediyoruz.
YİKOP işbirliği ile hayata geçirdiğimiz yatırımlarımız sayesinde Acarlar Mahallemiz yeni yollarına kavuşuyor. Vatandaşlarımızın görüş ve taleplerini de dinleyerek bu doğrultuda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Peyzaja müsait olan 1713 sokağımızda dikimini gerçekleştireceğimiz ıhlamur ağaçlarıyla caddelerimizde hem yeşil ile iç içe güzel bir görünüm hem de kokusu ile vatandaşlarımızı memnun edecek doğal bir ortamı sağlamış olacağız.
Çalışmalarımıza sağladığı destek için Aydın Valiliğimize teşekkür ediyorum. İncirliova’mızı güzelleştirecek yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.