ARAMA
İncirliova Belediyesi

3 Aralık Dünya Engelliler Gününü Kutladık

Geri
3 Aralık Dünya Engelliler Gününü Kutladık
3 Aralık 2023
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile İncirliova Engelsiz Yaşam Derneği ile birlikte düzenlediğimiz etkinlikte, ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımız ve aileleri ile Tarihi Hangarlarımızda bir araya geldik.
Etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanımız Sn. Ebru Alp Kayır, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. ilkay Karabulut, İlçe Müftümüz Sn. Bayram Yılmaz ile tüm misafirlerimize ve katkılarında dolayı İncirliova Engelsiz Yaşam Derneği Başkanımız Sn. Ayşe Okulsev teşekkür ediyorum.
Engelli vatandaşlarımızın toplum yaşantısında yaşadıkları zorlukları biliyoruz. Engelli bir bireye ebeveynlik yapmanın ne denli özveri istediğinin farkındayız. Bu anlamda tüm engelli vatandaşlarımızın sadece bugün değil, 12 ay boyunca hizmetlerindeyiz. Ne müşkülleri olursa çözmek için sürekli yanlarındayız. Gerek belediyemiz gerek şahsım olarak bir yandan projeler üreterek bir yandan bu anlamda yapılan tüm çalışmalara destek olmayı görev edinmiş durumdayız. Onların yüzündeki tebessüm ve yaşam sevinçleri bizim için en büyük motivasyon.