YENİ DEVE GÜREŞİ ALANIMIZ HAZIRLANIYOR

YENİ DEVE GÜREŞİ ALANIMIZ HAZIRLANIYOR
18 Aralık 2023
İncirliova’mıza yakışan muhteşem bir deve güreşi festivali organizasyonu hazırlığı içerisindeyiz. Tüm vatandaşlarımız gibi biz de festival gününün gelmesini sabırsızlıkla beklerken bir yandan yeni festival alanımızın hazırlıklarını tamamlıyoruz.
5 bin metrekare seyirci alanı, 10 bin metrekare güreş alanı bulunan toplamda 50 dönüm büyüklüğündeki Nuri Deveci Güreşi Alanı’mızda ekiplerimiz özveri ve gayretle çalışmalarına devam ediyor.
Önceki yıllarda devecilik kültürüne hizmet etmiş deveci camiasının saygın isimleri anısına düzenlediğimiz festivalimizi bu sene “Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı” anısına düzenleyeceğiz.
40 yıldır içerisinde bulunduğum devecilik camiasına ve İncirliovalı vatandaşlarımıza unutulmaz bir festival yaşatmayı planlıyoruz.
Bu vesileyle deve güreşi sahamızın hazırlanması sürecinde bizlere destek olan Efeler Belediye Başkanı Sayın Mehmet Fatih Atay ve Koçarlı Belediye Başkanı Sayın Nedim Kaplan’a ayrı ayrı teşekkür ediyorum.