Lokma Hayrımızı Gerçekleştirdik

Lokma Hayrımızı Gerçekleştirdik
6 Şubat 2024
6 Şubat depremlerinin yıldönümü ve Mübarek Miraç Kandili vesilesiyle belediyemiz önünde gerçekleştirdiğimiz lokma hayrına katılan İncirliova Kaymakamımız Sn. Canan Hançer Baştürk, AK Parti İncirliova İlçe Başkanımız Sn. Ali Kaykı, MHP İncirliova İlçe Başkanımız Sn. Polat Tanrıkulu, AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Ebru Alp Kayır, AK Parti İncirliova Kadın Koları Başkanımız Sn. İlkay Karabulut, Belediye Meclis Üyelerimiz, STK temsilcilerimiz, Oda Başkanlarımız, kurum müdürlerimiz, muhtarlarımız ve tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
İçerisinde bulunduğumuz mübarek günler hürmetine yüce Rabbimin bir daha milletimize böyle acılar yaşatmamasını temenni ediyor, tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutluyorum.