18 Ocak 2024
Kemal Uysal Eğitim Atölyesi projemizde sona yaklaşıyoruz.
Başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza sıcak ve nezih bir ortamda, bilgiye kolay erişim imkânı sağlayacak ilk eğitim atölyemiz Cumhuriyet Mahallemizde tamamlanmak üzere.
İçerisinde bir eğitim danışmanı ve birçok kaynak eserin yer alacağı ilk eğitim atölyemiz, özel hazırlanmış köşeleri, bahçesi, interneti ve nezih ortamı ile İncirliovamıza hizmet verecek.
Gençlerimiz Kemal Uysal Eğitim Atölyemizde hem bilgiye ulaşmanın kolaylığını yaşarken hem de nezih bir ortamda bir araya gelerek sosyalleşme imkanı da bulmuş olacaklar.
Şubat sonu gibi bitirmeyi planladığımız proje ile İncirliovamızın değerli eğitimcilerinden merhum öğretmen Kemal Uysal adı da ilçemizde yaşamaya devam edecek.
İlerleyen dönemde eğitim atölyelerimizin sayısını arttırarak daha çok bilgi meraklısına ulaşmaya devam edeceğiz.
İncirliovamızı bilginin zenginliği ile mahalle mahalle kuşatacağız. Gelişen ve büyüyen İncirliova'nın temellerinde bilginin ışığı ve sevginin gücü olacak. Çünkü bizim sevdamız İncirliova.