Funda SAKMAN' ın Anısı Adının Verildiği Parkta Yaşayacak

Funda SAKMAN' ın Anısı Adının Verildiği Parkta Yaşayacak
10 Eylül 2019

Başarısıyla gençlerimize örnek olan ancak elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz Funda Sakman kardeşimizin adı doğup büyüdüğü Acarlar Mahallemizdeki parkta ölümsüzleşti.
Funda Sakman'ın anısı Belediye Başkanımız Aytekin Kaya'nın önerisi ve meclis üyelerimizin oy birliğiyle aldığı karar doğrultusunda Acarlar Mahallemizde adının verildiği parkta yaşayacak.
Düzenlenen törende konuşan Başkanımız Aytekin Kaya,"Bu parka yine bu mahallenin evladı olan üniversiteyi başarılı bir şekilde tamamlayıp, yüksek puan alıp, devlet dairesinde çalışmaya hak kazanan ve göreve başlamak için babası ile Budur'a giderken kazada yaşamını yitiren Funda Sakman'ın ismini verdik. Başarısıyla çocuklarımıza örnek olan kızımızın adı bu parkta yaşasın, örnek olmaya devam etsin istedik" dedi.