2023 yılı Aralık Ayı Meclis Gündemi

30 Kasım 2023

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN

Belediye meclisinin 2023 yılı Aralık ayı olağan meclis toplantısı 05.12.2023 tarihinde saat 14.00'de Cumhuriyet Mah. Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesi No:45 adresinde Belediye Hizmet Binasında 1. Katta bulunan Meclis toplantı salonunda yapılacaktır.

Duyurulur. 30.11.2023

Aytekin KAYA

GÜNDEM

1-) Acarlar Mahallesi Atatürk Bulvarı Boyunca Konut Alanı Olarak Kayıtlı Taşınmazların Zemin Katlarının Ticari Olarak Değerlendirilmesi. (İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)